![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | ya bişi sorucam şimdi ilkokul ama geçenlerde sorduğum soru buraya taşınmıştı internet sitelerinde com-gov-org falan ne görevi görüyo 2 ekim saat 07.30 a kadar vaktim var mobimag abla bi el atsan şu işe çoook makbule geçer vallahi ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | nie ben yani nie ben ?? neyse al anamGOV = Hukumet kuruluslari EDU = Egitim kuruluslari (universiteler gibi) ORG = Ticari olmayan, kar amaci gutmeyen kuruluslar COM = Ticari kuruluslar MIL = Askeri kuruluslar NET = Ag (Network) Servis sunuculari AC = Akademik kuruluslar (Bazi ulkelerde EDU karsiligi) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | ya mobimag abla saol o zamn bu sitede ticari kuruluşmu oluyo ayrıca öğretmen ödevi bi hafta daha uzattı ![]() niye sen???çünkü sen adminsin benden de büyüksün bende sana sorıyım dedim eee bu sitede en çok mesajı olanda sensindir ayrıca çok yardımın dokundu bana saol mobimag aplazım aplazım diyebilirim demi?Konu TeTu tarafından ( 2 Ekim 2007 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: bisi, com, falan, oluyo, sorcam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|