![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: Muğla
Ruh Halim: | 1-) Demet Akalın - Seven Kızın Romanı 2-) Gökhan Özen - Tövbeliyim 3-) Gökhan Özen - Kalbim Seninle 4-) Serdar & Bengü - Korkma Kalbim 5-) Barış Akarsu - Gözlerin 6-) Kayahan - Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi 7-) Grup Koridor = Senin O Gözlerin Var ya.. 8-) Demet Akalın - Afedersin 9-) Barış Akarsu - Islak Islak 10-) Ferhat Göçer - Gidemem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | 1.) şebnem ferah artık kısa cümleler kuruyorum 2.)cem karaca- sende başını alıp gitme 3.)pinhani- dön bak dünyaya 4.)düş sokağı sakinleri- kan rewan içindeyim 5.)hayko cepkin- yarası saklı 6.)şebnem ferah-çakıl taşları 7.)nev-zor 8.)teoman-şebnem ferah---2 yabancı 9.)yaşar kurt-hadi baba gene yap 10.)çilekeş-y.o.k
__________________ ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | 1)Doğuş_gamsız 2)Doğuş_bozuk 3)Özcan deniz_nasip değilmiş 4)gökçe kırgız_kalbime gömerim o zmn 5)grup anılar_dönmez olsun 6)kıraç_yıkık 7)pinhani_bir anda 8)pinhani_beni al 9)izel_gurur 10)Doğuş_yemin ettim |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member | 1)duman -halimiz Duman 2)duman-yanlizlik Paylaşilmaz 3)duman-yanibaşimdan 4)hayko Cepkin-ölüyorum 5)cem Karaca-sende Basini Alip Gitme 6)manga-yalan 7)teoman-kardelen 8)haluk Levent-zor Aşk 9)haluk Levent-dert Olur 10)duman-haberin Yok ölüyorum
__________________ mc-karahilal@hotmail.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member | emre aydın=belki birgün özlersin şebnem ferah=korkarak yaşıyorsan emre aydın=hareket vakti hayko cepkin=sıkı tutun doğuş=sana mecburum sertap erener=vur yüreğim teoman=istanbulda sonbahar hepsi=kafanı takma emre aydın=kalan sağlar senin olsun emre aydın=sensiz istanbula düşmanım ![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member | grup yorum Özlem Fatirh kısaparmak Hayat bana gene yalan söyledi Gökhan Türkmen Dön kazım koyuncu & Sevval Sam - Koyverdin gittin Gülay Cesarete varmı aşka Sezen aksu Kalbim Egede Kladı Ferat göçer Yastayım Alisan - Hersey Yalan Olmus Ahmet kaya Kum gibi beatles-yeasterday
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: senin olmadığın yer
Ruh Halim: | duman-ah duman-istanbul duman-dönek duman-yanıbaşımdan duman-yalnızlık paylaşılmaz duman-oje duman-herşeyi yak nev-zor çileşkeş-ardıma hiç bakmadan çilekeş-Y.O.K |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: şeytanların az meleklerin çok olduğu yerden
Ruh Halim: | 1-met4llica-nothing else matters 2-almora-princess of rain 3-almora-candle in the night 4-judas priest-angel 5-duman-yanıbaşımdan 6-scorpions-lonely nights 7-led zepplin-stairway to heaven 8-lacuna-heavens a lie 9-evenescence-bring me to life 10-kurban-yak |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: afyon
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | 1)uğur baş ölüme beş kala 2)barış manço dönence 3)ogün sanlısoy kaybettik severken 4)yaşar kurt ruhum 5)haramiler mavi duvar 6)haluk levent ankara 7)haluk levennt sensiz yasayabilmirem 8)şebnem ferah vazgeçtim dünydan 9)ebru gündeş kaçak 10)murat kekillli_ayrılık |
| | |
![]() |
| Tags: sarki, sevdiginiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|