![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #23 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Haziran 2008 Bulunduğu yer: уôкqυм ♥♥
Ruh Halim: | 1)Emre Aydın SüpriZ 2)Emre Aydın beLkqi Bi gün özLersin 3)Emre Aydın Kim dokunduysa sana on git bütün $arkqıLarı yha ![]() 4)Nedim zeper SeneLer 5)Nedim zeper a$kqın adı 6)Nedim zeper $akqası yokq 7)güL$en çeLi$kqi 8)pinhani yaLandanda oLsa 9)yıLdız tiLbe tadı sevdanın 10)Hande yener Armagan vs
__________________ v£ qüLüMs£ $îmDî..! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Senior Member | 1)vildan-ama yoksun 2)dj ates-tek dileğim var sev sev sev sev 3)ali güven-ya gözyasım yada sen 4)çilekeş-dili yok kaderin 5)dj murad-ask sehidi 6)eker brueder-yeminimiz nerde kaldı 7)çetin çetinkaya-hani beni bırakmayacaktın 8)gitarcı-bu eylül aksamında 9)hüzün-aksamlar çökünce 10)gripin&emre aydın-sensiz istanbula düşmanım
__________________ ●●[ѕ][σ][и] [и][є][f][є][ѕ][i][м][ѕ][i][и]●● |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 5 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: manyakşehir
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | 1-zeki müren: kalbime borçlusun 2- zeki müren: özlem rıhtımı 3- zeki müren: dilek çeşmesi 4-zeki müren: GOEZLERIN_DOĞUYOR_GECELERIME 5- zeki müren: seni sordum 6-zeki müren: zeki müren 7- müzeyyen senar: benzemez kimse sana 8- bülent ersoy: itirazım var 9- bülent ersoy:yarına çıkmaya senedin mi var 10- bülent ersoy yaktı beni |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 26 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | 1)gripin-karışmasın kimseler 2)mor ve ötesi-küçük sevgilim 3)emre aydın-belki bir gün özlersin 4)mor ve ötesi-cambaz 5)mor ve ötesi- bir derdim var 6)gripin-sustukların büyür içinde 7)gripin-hiç gelme gideceksen 8)gripin&emre aydın-sensiz istanbul'a düşmanım 9)pinhani-ne güzel güldün 10)pinhani-sevmekten usanmam |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Gold Member | 1)H.I.M-Join Me In Death 2)H.I.M-Buried Alive By Love 3)Marylin Manson-Sweet Dreams 4)Oasis-Stop Crying Your Heart Out(slow sevenler için bir numara) 5)Three Days Grace-Never Too Late 6)Three Days Grace-I Hate Everything About You 7)Beck-Everybody's Gotta Learn Sometime 8)Blackfield-Someday 9)Avril Lavigne-When You're Gone 10)Avril Lavigne-Slipped Away ![]() ![]() ![]()
__________________ It ain't what they call you, it's what you answer to |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: Samsun
Ruh Halim: | 1-Metallica=Nothing else matter 2-Anathema=are you there 3-Disturbed=down with the sickness 4-Greenday=Bloverd of broken dreams 5-rammstein=sonne 6-özlem tekin=cinayet 7-emre aydın=dayan yalnızlığım 8-zakkum=ahtopotlar 9-pinhani=çokta umrumda 10-zardanadam=hepsi hepsi hayat nasıl olsa
__________________ Bu film benim filmim.... Burda esas kız benim.. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 9 Ekim 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | 1) kibarie: ecel olsun bana senden başkası 2) kibariye:dönme sevgilim dönme 3)müslüm gürses:uzaktan uzağa bi gülsen yeter 4) nedim zeper:aşkın adı 5)intizar: üz bakalım 6) yıldırım caner:ağlama sevdam 7) cankan:yemin ettim 8)ismail yk: özledim 9) ebru yaşar:zehir oluyor geceler 10)ferdi tayfur: olsan içmezmiydin benim yerimde
__________________ en büyük aşkımdın ama şimdi nefretimsin çık git ve bir daha sakın girme hayatıma ruhumdan kırıntın bile kalmasın!!!!!!!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Ruh Halim: | 1-ali kınık koca reis 2-mustafa yıldızdoğan yandı yürekler 3-mustafafa yıldızdoğan hep yalan 4-gülay istanbul ağlıyor 5-ahmet özkan haydi git 6-ferdi baba neyleyim sen yoksan eğer 7-ferdi baba sevdalı gezlerim 8-sinan özen yüreğim darda 9-hüseyin turan beyaz giyme 10-kubat gesi bağları
__________________ REİSS..................... Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın |
| | |
![]() |
| Etiketler: sarki, sevdiginiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|