![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 13 Kasım 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | 1)Ceza - Sen Oyna Dilber ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 15 Ocak 2008 Bulunduğu yer: İnatcılık:D
Thanks: 11 Thanked 7 Times in 4 Posts | 1-Nansy ajram ah wa noss 2-Samıra saıd kollena ensan 3-Amr dıab tamally maak 4-Amr dıab el allem 5-jennıfer lopez love dont cost a thıng 6-elıssa ayshalak 7-samıra saıd leyla 8-gökhan özen ınkar etme 9-öyku ve berk boyalı dırek 10-leann rımes cantfıght the moonlıght |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | 1)Sagopa Kajmer/Güneşin Battığı Yere Bak ve Gülümse 2)Sagopa Kajmer/Monotonluk Maratonu 3)Sagopa Kajmer/Maskeli Balo 4)Sagopa Kajmer/Baytar 5)Sagopa Kajmer/Ne Bilirsin 6)Zardanadam/Sarışınlar B.ktur 7)Zardanadam/Park Yasak 8)Sitem Depresif/Soğudum 9)Sitem Depresif/MozoleMirach 10)REDD/Artık Melek Değilim sevdiğime göre sıralamadım hepsini sefiyorum ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Mıgros
Ruh Halim: | 1 ) gulenay - azraıl bekler ben gıdecegım 2 ) burak & aslan & ılayda - cıldırmak uzereyım 3 ) Asuman Krause - Hakan Altun - Istifa 4 )nilo - bilemezdik 5 ) c.f.d - gul bakıslım 6 )soner arıca - yuregıme ektım senı 7 ) leman sam - gonul 8 ) ege - aska hayır denmıyor 9 )Ege - Sonsuza Dek Sevildigini Bil Yeter 10 )nev - efkarlı |
| | |
![]() |
| Etiketler: sarki, sevdiginiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|