![]() |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | GeYiK MeRKeZi ailesi olarak Barış Akarsu için Allah'tan rahmet annesine ve babasına da sabır dilioruz umarım mekanı cennet olur... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | offfffffffffffff ya ben daha yeni öğrendim ama barış ölmemeliydi ya yaşamalıydı herkes için sevenleri için yalancı yarim buraya kadar arkadaşlar barış akarsu gidince flimin tadı kaçar ya olan naza ve biz sevenlere oldu offffffffffffffffffffff offfffffffffffff arkadaşlar barış akarsuyu analım hep beraber alahtan sabır yakınlarına baş sağlığı diliyorum ölmeyi hak etmedi ben senin için ölürüm diyenler hak etti bence Konu mobimag tarafından (07-05-2007 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: bartın/amasra
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | benim adımda barış onun için hep dua etmiştim bütün türkiye dua etmişti ama o azraile yenik düştü ama şöyle de düşünmeliyiz allah onun canını istemişse yani abimin ölmesini istemişse mutlaka bi bildiği vardır esas ben hatice teyzeye üzülüyorum bi anne için en kötü şey çocuğunun kendinden önce ölmesidir hatice teyzeye ve selahattin amcaya sabır herkese baş sağlığı diliyorum mekanı cennet ruhu şaad olsun zaten o aramızdan ayrılmışda olsa onu çok sevdiğimizi ve ona ne kadar değer verdiğimizi mutlaka biliyodur |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member | ALLAH rahmet eylesin, mekani cennet olsun... ailesine we sewenlerine sabir dilyorum..gercekten cook zoorrr... 5yıl önce eylül ayında bnde buna bnzer bi kazada adana_antep yolunda cok sewdigim abim dedigim insani kaybetdimm.... 5eylülde kaza gecirdi 9eylül sabahına kdr makinaya baglı yaaşadı.. sonrası maglum....ACI GERCEK.. şimdi yaşasaydi 26yaşinda gıda mühendisi olacaktı.... öldügü zaman üni. son sınıfta idi... ela gözlü tıpkı barış akarsu gibi uzun saçlıydı we BJK liydik.... gercekten cook zor ALLAH kimseye genc ölüm wermesin... ![]()
__________________ KALBİM etten organ parcasi idi, KALBİM YÜREGİM oldu sen gelince, şimdi sen gidiyorsun ya... herkes sana benzeyecek... şimdi sen gidiyorsun ya YÜREGİM SENDE KALDİ... Konu HENRY14 tarafından (07-06-2007 Saat 05:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: akarsu, baris, defteri, icin, taziye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|