![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | ewet bende dün yalancı yarimi izlerken yandaki işarete baktm barış akarsuyun fotosu wardı kenarda altında da dualarımız seninle yazıodu o şokla anneme seslendm annem anlattı kazayı.... çok üzüldüm hem de çok..... sewgilisi we bir kız arkadaşları ölmüş.... inş kurtulur barş.. dualarımızı esirgemeyelim arkadaşlar!!!!
__________________ ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member | ewt ya BARIŞ AKARSU ölmesin dualarımız hem onunla..... yaşasada cok zor olacaktır onun için... hem sewgilisini hmde en yakın arkadaşini dogum gununde kaybetmek cok zorrr.... :![]()
__________________ KALBİM etten organ parcasi idi, KALBİM YÜREGİM oldu sen gelince, şimdi sen gidiyorsun ya... herkes sana benzeyecek... şimdi sen gidiyorsun ya YÜREGİM SENDE KALDİ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | ewet ama bir zamn sonra alışmaktan başka çaresi yok.... hem küçük çock deil bildiim kadaryla güçlü bir karaktere sahip.. kendine geldkten sonra ewet büyük bir şok yaşıcak belki de depresyona girecek ama sonunda nefes almasının mucize olduunu anlıycak allaha şükredecek...... tabi inş kurtulur!!! bir de arkadaşlar kötü düşünmeyelim kötü olmasın!!!!! ![]()
__________________ ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | benmde aklıma ilk kerim tekin geldi annem çok sevio barışı umarım iileşir müzik de pek de başarılı olamasa da (taklitçilikten öteye gidemio şimdi doruya doru ) bişileri başarmak isteyen birisi |
| | |
![]() |
| Etiketler: akarsu, baris, olmesin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|