![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | arkadaşlar ben tam bi evenesence hayranıyım. özellikle 'call me when you are sober ' klibinin. sizinde sevdiğiniz evenesence parçaları warmı? en çok hangisini... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: Metal Cennet indee :D
Ruh Halim: | yaa ben sewiodum sora iice popçu malı oldular..oyüzden soğudum..Bring me to life şarkısı falan arabexçi bile dinliyo genelleşen gruplardan soğurum ben mor we ötesi de öle mesela tam tixiniorum ilk çıktıklarında falan bi cambaz ı sewer gibi olmuştum sora çocukta tip war die herkes birden hayranı oldu.Uyuz oluom artık ama evanescence gothic olduu için genede dinliorm az da olsa.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | nası eskisi gibi değiller bomba gibiler bence... amy lee ne söylese olay olur.. kızda müthiş bi ses var bence en ii parçaları going under hem apocalipticayla ne alaka? onların tarzı ayrı,evanescence ın ki ayrı.. onlar da kendi alanlarında süper.. Konu eddie tarafından (07-15-2007 Saat 09:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: Metal Cennet indee :D
Ruh Halim: | yaa kızın sesi i olmş olablir zaten operadan geln tüm hatunlarda metal yakışıo..ama popçu malı oldular diorm ya ama lithium u dnliorm şuan mesela ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | evet müzikleri artık daha yumuşak ama silveradonun da dediği gibi: evanescence forever.. bi de rock forever.. bence daha duygusal da olsa hala en iyi müziği onlar yapıyolar.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Senior Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: BURSA
Ruh Halim: | Alıntı:
__________________ ZAMAN,insanları değil;armutları olgunlaştırır.N.F.KISAKÜREK | |
| | |
![]() |
| Tags: alalim, boyle, evenesence, sevenleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|