![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ekim 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Muhabbet Burasi çok Sessiz Buralar Karanlik Hasretinden Kirildi Kanadim
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: şeytanların az meleklerin çok olduğu yerden
Ruh Halim: | Melek, sar kederli kanatlarını bana Koru beni günahın dünyasından Böylece tekrar yükselebilelim Melek hatırla nasılda güneşi kovaladıgımızı Sonrada geceleri yıldızlara ulaştıgımızı Sanki yaşamlarımız yeni başlamış gibi Sar kederli kanatlarını bana Melek al beni götür uzaklara Şimdi sar kederli kanatlarını bana Böylece tekrar yükselebilelim |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | '''''EVANESCENCE''''''-SOLİTUDE(YOUR SECRET ADMIRER)fonda elektro soloları ağlar gibi..çok sarsıcı..heleki kolon kulaklıkla. .Nelly furtado-Try.. Tracy chapmen-the promıse.. James Blunt- good bye my lover....şimdlik bunları tavsie ederim..ve şimdi aklıma gelmio aslında ç000k var..tüm üstadlar..RAFET EL ROMAN..soner arıca..sezen aksu..yıldız tilbe..vs vs ama yinede en kaliteli müzik 'bennce' rock müzik..
__________________ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 15 Haziran 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | hakan peker---aşk bana lazım deil artık tam beni anlatıo tiksindim su aşktan artık yeter beahh bıktım sizdennnnn!!! ![]()
__________________ qeLen ne qeT!Rd! k! q!den ne qöTüRsün?? ßen haYaTımdan memnunum ßen! sewmeYen öLsün |
| | |
![]() |
| Etiketler: anlatan, cizz, eden, gibi, kalbinizi, neler, sarki, siir, sizi, sozleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|