![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #15 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: şeytanların az meleklerin çok olduğu yerden
Ruh Halim: | Melek, sar kederli kanatlarını bana Koru beni günahın dünyasından Böylece tekrar yükselebilelim Tüm günahlarımdan arındıgımda Beni kanatlarının içinde tut Melek götür beni uzaklara Sar kederli kanatlarını bana Melek al beni götür uzaklara Şimdi sar kederli kanatlarını bana Böylece tekrar yükselebilelim |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Gold Member | bengü unut benii unut beni unutttuğum gbi seni!unut ki beni aldatma yanındakini...giden kaybedendr gttn kaybettn 1 şehir yakınıma bile yaklaşma!!
__________________ ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm.. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 8 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | koray candemir-aşk severim der misin? ben olunca yanında Sen olunca yanımda biz olunca yan yana... ![]()
__________________ ArTıK MeLeK DeĞiLiM... |
| | |
![]() |
| Etiketler: anlatan, cizz, eden, gibi, kalbinizi, neler, sarki, siir, sizi, sozleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|