![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: Metal Cennet indee :D
Ruh Halim: | benm grup kurasım war yaklaşık bi sekiz aydır kafama göre adam bulamıom ![]() heavy metal metal doom metal tarzlarında grup kurası gelen arklar warsa msj atsın bi görüşelim ![]() ben ne mi yapabiliom anam bn söleyebiliorum bişi çalabildiim yok ama illa da çalacan derseniz ilk okuldan kalma flüt çalarım baq dedm gibi bn sölerim sesimin tarzı misal özlem tekin gibi ama özgünümdür ben ![]() sonra işte öle yane..bana ulaşın ![]() hea buarada brutal de çalışıorum bu aralar tükürüğümü toplayabilmeyi iice öğrenince brutal işinede girecem ![]() ![]() Konu Lucrecia tarafından (05-30-2007 Saat 07:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | benn varım kankaa ben varken baskalrına soruon öle olsun sesim felaket güsel hemde cook felaket solistlik yaparım ayrıcas cook irenç gitar calabilme yetenegim var bide flüütt ortaokulda flüt calamıom dier sınıfta kalıodum nerdeyseee |
| | |
![]() |
| Tags: grup, kurasim, war |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|