![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: Metal Cennet indee :D
Ruh Halim: | Almora dinleyen insanlara az rastladım ben şuana kadar..ama wardır mutlaka burda takip edeniniz warmı arkideşler_? ölesine hani bilgi paylaşımı olsun burda istedim.. ben bildiklerimi yaziim almora turkiye de ki senfonik rock ın öncüsü..canözer tarafından kurulmuş..canözer in lisede kurduu heavy metal grubunun bi dewamı niteliinde..ama bigün canözer operacı bi hatunla tanışmış ki bu nihan abla oluo ![]() rock la senfoniyi birleştirince de muhteşem bişi çıkıo tabiki..zaten her zaman ben bayan vokal alanında operadan dönmüş bayan vokalleri tek geçerim..amy lee falanda öle..bi nightwish falan ne biliim bayan sesinde o inceliiin oluşturulabilmiş olması gerekio bence...neyse nihan abla baya bi opera yapıo ama..daha önce duymamış da dinlemek denemek isteyenlerinize bikaç parça ismi yaziim ben deneyip beğenin ![]() nights of hell kalihora's song isik wer bana hangman sea angels princess of rain kaf daginin ardinda kursun asker show must go on angels prelude cyrano ---bunlar benm en sewdklerim gerisi şimdi aklıma gelmio gelirse yazarım ama mutlaKa dinleyn derim ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: Metal Cennet indee :D
Ruh Halim: | eheh eet bak şeyden nights of hell den başla derim..sonrada türkçe versionunu dinle derim..sonra yawas yawas kalihoras song u dinle ![]() kalihoras song muthis bisi yha 7 yasnda bi kızın hikayesini anlatıo..ama başında bi adam 2 dakka boyunca önce bi anlatıo..orası ingce olduu için anlamakta zorlanan olursa baswursun bn çewiri yaparım işim bu =) orasını annamadan bişi hissedemiosun çnku ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: hayranova
Ruh Halim: | King Almorayla tanıdım almorayı sonradan albümü değişik ezgiler içermekte ingilizce ağırlı bir albüm yapmışlar.Riffleri senfoniğe çok uydurmuşlar. Gece yatarken Candle In The Night şarkısı adeta ninni gibi gelior ve huzur verici. Almorayla kalın ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Bursa
Ruh Halim: | çok kaliteli ve alt yapılı bir gruptur ilgi göstermenizi rica ederim cünkü türkiyede yeni yetmelerin altarnatif tutkuları yüzünden unutulan gruplardan bir tanesi malesef |
| | |
![]() |
| Tags: almora, bilgipaylasim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|