![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Aralık 2007 Bulunduğu yer: angora(ankara bi daha sormayın bunu :p)
Ruh Halim: | rap tabiki dinliorum öçellikle ceza dinliyorum gerçekleri olduğu gibi gösterio boş şarkılarla kopmaktansa rap dinlemek daha çok hoşuma gidio kalbim reosta en sevdiklerimden |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 15 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | dinlerim hem de cok cunku bos seylerden bahsetmıyo toplumla alkalı seylerden bahsedıyo ayrıca cok hızlı rıtımı var hız hosuma gıdıyor sagopa derin darbe terapı soguk kuvet ceza once kendıne bak |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Ruh Halim: | iğrenç buluyorum hayatta dinlemem sagopa denen adamın türk olduğunu bile yeni öğrendim bence sanat yok o türde motor gb geçiolar bi atışmları hoşuma gidiyor itirazcılar çarşı repe karşı rep çarşıya karşı yaniiiiiii ya bi ferdi babanın şarkılarının sözlerini bi dinleseniz nick olur nick yılları nasıl bir güne sığdırdın bana da söyle bende bileyim söze bak roman yaz
__________________ REİSS..................... Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın |
| | |
![]() |
| Etiketler: rap, sarki, sewermisiniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|