![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | Herkese selamlar Benim bi sorum var Deniz Sekinin arapcadan Turkceye cevrilerek okudugu bir sarki duydum radyoda sarkinin isminide soglediler ancak unuttum sarkiyi ben Deniz Sekiden ilk kez duyuyorum o yuzden yeni bisiy ola bilir Lutfen bu sarkinin ismini bilen varsa cevaplasin simdiden tesekkurler ![]()
__________________ Suskunlugum Asaletimdenir Her lafa verilecek cevabim var Ama once bakarim _______________Laf mi diye Sonra sogleyene bakarim _______________Adammi diye |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | valla ben bilmiyorum......
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 23 Ocak 2008 Bulunduğu yer: Mıgros
Ruh Halim: | VaLLa Bnde BıLmıorum
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: kimSenin aSıLmadıqı yeRDeN !!
Ruh Halim: | onu söyleyen lara değilmiydi? gerçi biraz geç cvpladm ama olsn![]()
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: kimSenin aSıLmadıqı yeRDeN !!
Ruh Halim: | öyle arapça şarkıları lara söylüyo. kızınıda alet etmiş bu işe kesin lara kesin![]()
__________________ |
| | |