![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | Hiç türkü dinlemezmisiniz?
__________________ KAVUŞMAK ÖLÜMSE HASRETİN ZULÜM.ELBETTE KAVUŞURUZ BEKLE GÜLÜM.TEK SANA AİTTİR ŞU GÖNLÜM,BEN YOLUMU SEÇTİM; YA SEN YA ÖLÜM!!.. ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA;BELKİDE SAHİP OLDUKLARI TEK ŞEY ODUR !!.. Dönüyor Girdap! Dünya,üstlerden yanlardan daralıyor.Ovalardan dar geçitlere sürülen sığırlar gibi,Birgün ister istemez karşısında olacaksın kaçtıklarının.DUA ET!O gün henüz mahşer olmasın !!... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | arif sağ ı canlı dinleme fırsatına sahip oldum adam gerçekten sanat yapıo o bağlamayı çalarken kendinden geçmişti şu aralar AĞRI DAĞIN ETEİNDE favorim :mrgreen: ne de olsa memleketimin türküsü :mrgreen: ibo remixini yapmş bide koptum valla bide "le hanımsan hanımey sormisen hiç halımey" türküsü halay çekerken ii gidio :lol: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member | Neşet ERTAŞ - Zahidem Şahsı sevmem ama yorumu sayesinde Mahsun KIRMIZIGÜL - Mİhriban Benim favorilerim.
__________________ KAVUŞMAK ÖLÜMSE HASRETİN ZULÜM.ELBETTE KAVUŞURUZ BEKLE GÜLÜM.TEK SANA AİTTİR ŞU GÖNLÜM,BEN YOLUMU SEÇTİM; YA SEN YA ÖLÜM!!.. ASLA BİRİLERİNİN UMUDUNU KIRMA;BELKİDE SAHİP OLDUKLARI TEK ŞEY ODUR !!.. Dönüyor Girdap! Dünya,üstlerden yanlardan daralıyor.Ovalardan dar geçitlere sürülen sığırlar gibi,Birgün ister istemez karşısında olacaksın kaçtıklarının.DUA ET!O gün henüz mahşer olmasın !!... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | arutana sorun türkü olayını ![]()
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. |
| | |
![]() |
| Etiketler: hep, pop, sarki, turku |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|