![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 19 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | benim playlistim bu 1-Da Hool - Meet Her At The Love Parade 2006 (Dj Dello Remix) 2-Explosive Car Tuning-Gepetto-Pinnochio 3-Explosive Car Tuning-Paranoid - Zick Zack Melody 4-Roman Fluegel-gehts noch(steve angello vs whos vs who mix) 5-Ipanema - It's Time For Carnival 6-Explosive Car Tuning-Ultimate Seduction - Ult 7-Deep Spirit - Lonely (DJ Lhasa Clubmix) 8-Santos - Beach or right ( tribal remix ) 9-Martin Solveig - 09 - Jealousy 10-sensation white - electronica-centra 12-Daddy Yankee ft. Fergie - El Impacto (Official Remix) 13-Mos Def & Massive Attack-I Against I
__________________ NicoLaS AneLKa Konu camou tarafından ( 2 Mart 2008 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | kac gb oldugunu bilmiyorum ama benim arşivimde yaklasık 3500 den fazla arabesk var tabi aza olsa rock var....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
![]() |
| Etiketler: playlistiniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|