![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Anketimiz: Hayal Et Sevgilim Şarkısını Kim Daha İyi Söyliyor? | |||
| Beste | | 12 | 40,00% |
| İrem | | 18 | 60,00% |
| Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #14 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | Alıntı:
![]()
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ben hep aynı yerdeyim,,,
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Param var sa da sonuna kadar ya dağıtırım ya harcarım he para tutmayı da bilirim o ayrı nurettincimmmm...Beril hangi parfümden istersin canım..Zaten senin cildin içinde bakınmaktayım...tamamen gidermiyo ama azaltarak rahatlatan bi ürün var cildi cicimmm..
__________________ BaD_LucK |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Member Üyelik tarihi: 8 Aralık 2005 Bulunduğu yer: İstanbul
Her yiğidin farklı yoğurt yiyişi vardır derler ya bu da o hesap... herkes kendi konumunda iyidir...
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ben hep aynı yerdeyim,,,
[/b]unutulan dooru sölüyor ama herkesin tarzı başka tabi ama arkadan enstürman efectlerını okadar güçlendirmişlerki ses soluk kaıyor... kesin yargı ya gelince kimsenin düşüncelerine krşı çıkamayız..bence saygı duymalıyız..Beni destkleyen ve ya desteklemeyen herkese teşekkür ederim..cincinx sana da... :wink:
__________________ BaD_LucK | |
| | |
![]() |
| Etiketler: beste, irem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|