![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Ekim 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | baytarmıdır nedir o güsellmiş..ben hiç dinlemıom bu şahsı ama ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | hayko benm işim bekle Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]indir dinle ++ sagopadan af benim işim değil kolera düeti tavsiye ! marifetname ihtiva reçetesi al 1 de burdan yak dınle ya ! işte
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı Konu CreatuRE tarafından ( 3 Kasım 2007 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | Sago'nun güzel şarkıları. analiz tanrı çekti tüm resimleri bir pesimistin gözyaşları baytar istisnalar kaideyi bozmaz üfle güneşi sönsün maskeli balo kan mevsimi aklımın odaları bana müsade beyler romantizma anektod vasiyet karikatür komedya değişebilir heran adres kalbim krizin bekçisi olmuş minimalite stilo iskeletler diyarında bir et parçası bağdat yokluk içinde varlık çeksem de
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | yok dedem ordan indirmiyorum limewire var kotam dolmadan indiriyim ibde şarkı sözümü şarkı ismimi anlamadım açıklarsan sevinirim dedemjamjit apizim bide biraz azaltsak seçenekleri ablamda indiriyoda ondan |
| | |
![]() |
| Etiketler: artik, solersiniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|