![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #16 (permalink) |
| Junior Member | alakasız olabilir ama 1. bnim ücretsiz yaptğım site var url hatası 404 2.cezam bitti 3.dikkatli olacağıma söz veririm
__________________ ben bır mülteciyim yüreğimde yasıyorum esir değil kuvvet değil kendimde yasıyorum ben bir multciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok nu güçten daha büyük güç yok Konu usur tarafından (20 Mayıs 2008 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Guest
| Alıntı:
şuu site reklamını yağmaa konusuyla alakası yokk!!prdn cezayıı sana gizem hocam vermiş vede seni uyarmışş arkadşaımn yeter ama çok ileri gidiyorsun!!!!!!!site reklamı vermeeeKonu kimsin_sen tarafından (20 Mayıs 2008 Saat 10:00 ) değiştirilmiştir.. | |
|
| | #19 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Alıntı:
bu en sonuncu uyarıdır sabrımızı zorlama ve kurallara göre hareket ett bundan sonra site adresi verdiğini görmicemm | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Junior Member | zaten bn banlanmaktan sıkıldım bari istemey uye olanları banlayımhçteyse sitres atarım nyse bu konu silinse iyi olur çünkü çok uzadııı (bu konu bu foruma yakışmıyo)
__________________ ben bır mülteciyim yüreğimde yasıyorum esir değil kuvvet değil kendimde yasıyorum ben bir multciyim burda aslında sınır yok kazanmak kaybetmek yok nu güçten daha büyük güç yok |
| | |
![]() |
| Etiketler: biri, edinprogramsiz, eger, ettiengelledi, gicik, kustu, msn, onu, sizde, sizi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|