![]() |
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Microsoft'un anında mesajlaşma yazılımı Live Messenger'ın 9. sürümünün betası duyuruldu. Programın yeni sürümünde bir çok yenilik var. İşte bir kaç örnek: ![]() Şimdilik 5000 kullanıcı tarafından test edilen yazılım, bir dizi yenilik ve geliştirme içeriyor. Yeni sürümde birden fazla bilgisayarda aynı anda oturum açma, Signature Sounds özelliği ile ses dosyalarını imza olarak atayabilme, animasyonlu gif dosyalarını kullanıcı resmi olarak kullanabilme gibi özellikler bulunuyor.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: İstanbuL ZB
Ruh Halim: | 8.5 yeni çıkmışken ki o kadar güzel olduğu sölenemeyen 8.5 in tutmayacağını anlayan microsoft 9.0 ı çıkarmaya karar verdi sanırım ama özellikleri ile tutulcak bir sürümüne benziyor.. live messengerdan sonra görsel effectlerde değişimler yapan microsoft bu sefer özellikler konusunda açıkçası baya değişiklikler yapmış... sabırsızlıkla beklenen live messenger 9.0 un betasını buldum sanırım bunu sizlerle paylaşmak benim için bir zevk olacağından linki aşağıda sizlere veriyorum... güle güle deneyin ![]() LİVE MESSENGER DOWNLOAD Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | hareketli avatar şimdinkinde de kullanılabiliyo ki
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: cikti, live, messenger, yola |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|