![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Arkadaşlar msn 9 için düşünceleriniz neler sizce neler olacak? Herkesten neler olabilecegini ve neler bekledigini sorayım. Bu arada en son msn 8.5 var ![]()
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | gelen mailleri browser sayfası açmaksızın bakmayı isterim kendi içinde müzik oynatsın Avatarı flash olarak göstersin yaklaştırıldıkça görüntü bozulmasın ütü, yemek, çamaşır, bulaşık benim yerime günde en az 200 soru çözsün İleri derecede yapay zekası olsun kimse çevrimiçi değilken kendisiyle konuşayım
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | Jamjit apizime katılıyorum ama birascık farklı benim yerime sofra kurup toplasın ders çalışşısn ödevimi yapsın bana masal okusun sınavlarıma girsin beni mutlu etmakle görevlendirilsin ama tabi bunları yapmaya kalkışırsa bilgisayar çöker ![]() ama bizde plus var ablamın bi daha msnin yeni sürümünü indirmeme izin vereceğini sanmıyorum ama msn plusı daha benm isteklerimi kaldırabilecek bi sürümünü yapmadılar ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | jamjit abi zaten hepsini saymış bize bişey kalmamış ![]()
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: hakkinda, messenger, msn |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|