![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | Alıntı:
yaw akadas yazıyor ben bunu iyi biliyorum diye ama malesef bizimle paylasmıyor ama ben bulur bulmaz paylasırım...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 6 Nisan 2008 Bulunduğu yer: alanya
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | arkadaslar öle bir program avr evet ama o program yasaka sadece devletin abzı kademelri kulalnıyor veya o programı her hangi bir nedenle ele geciren o programı kullnamak yasak bilginiz olsun |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | programın adını ve ilgili bilgilerini gerekli bölüme konu olarak açarsan olur ![]() ama tavsiyem bu tip işlere bulaşmayın tehlikeli ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Senior Member | Alıntı:
işi gücü yok msnde tererist arıolar demi xD töbe töbe nese bu devirde cam açtırmak imkansıza yakınlaştı arkların dedi gibi bi trojen artık btn anti vürüslere yakalanıo yabma ihtimalinis bilgisayara elle yüklemek anti virüsü dewreden çıkartarak oda olmusa heves yapmayın unutun en iyisi xD baska pc programı hakkında bilgi almak isdeen olursa yardım ederim xD
__________________ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar.. | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
kafayı yormak lasımm bu ısler ıcın bakın ruslaraa adamlar gündelik iş gibi hack yabıolarr ![]()
__________________ ![]() ... ve sevgi böyle kalsa Masalsı ama gerçek! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Gold Member | arkdaşarl böyle bir program var karşınızdakinin önce o programını bilgisayar kurması lazım sonran expordan karşının görüntüsünü alıyorsunuz 3 sn de bir fotograf olarka geliyor görüntü yeterlimi bu arda programda olacak amam hangi cd bilmiyorum bulursam size veririm![]()
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo |
| | |
![]() |
| Etiketler: cam, gizli, web |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|