![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 7 Şubat 2008 Bulunduğu yer: SOLARİS
Ruh Halim: | arkadaşlar ben iki türlü yapılış yolu biliyorum ama ikisindede karşı tarafa bi program yollayıp kurdurmanız lazım..bundan başkada yapılış şekli yok..o program ufak ve antivürüs ler tarafından algılanmıyo.özellikle bayan arkadaşlar için söylüyorum sizin bunu başarmanız daha kolay..eğer istek gelirse konu açıp paylaşacağım .... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 2 Mart 2008 Bulunduğu yer: ist
Ruh Halim: | yapmayın ya yazıktır ayıptır gunahtır vs. zorla guzellik olmaz istemiosa acmaz kardeism
__________________ I’m here without you baby..but your still on my lonely mind..I think about you baby..and I dream about you all the time.. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 3 Mart 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Bunu yapmanın yolu trojan yedirmek,trojanı da yiycek kaldı mı bilmiyorum,hadi resme sıkıştırdın yolladın tam yiycek derken bu sefer de antivirüs devreye giriyor ve diyor ki kardeşim bu alınamaz çünkü trojan yada virüs içeriyor. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | bencok aradım ama en sonunda nitrocam diye bir program buldum ama kulanamıyorum sizd bi bakın isterseniz...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 3 Mart 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Başka yolu yok o torjanın bilgisayarda çalışması gerek,tabi bunu bilgisayarın başına oturup kendiniz de çalıştırabilirsiniz,örnek veriyorum sevgilimden ileride ayrılırım ama sonra da ben onu görmek isterim diyenler için. Nitrocam sadece camera yı çalıştırmaya yarayan bir trojan ama herşeyi yapabilen trojanlar zaten kamerayı da açabiliyor. |
| | |
![]() |
| Etiketler: cam, gizli, web |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|