![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: Kayseri
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Ya arkadaşlar forumu nereden alırım? Bilgisi olan varmı? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | int. sitesi mi kuracan ?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: KAYSERİ
Thanks: 8 Thanked 29 Times in 16 Posts | bedava foruM sıteLerı war googlede n bak cıkar Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ DiyorLarki Sen DeLisin Hic Bu KadaR SeviLirmi? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | böyle soru sorup konuyu takip etmeyenlere sinir oluyorum ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | aynn ya gir bi baq ya ! !! ! açtın nıye gırıp baqmıon ama bulmustur belkı cevabını !
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Super Moderator | bulsa da bulduğunu belirten bir mesaj yazması gerekmez mi?
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | beleş foruma üye cekmek çok zor anca tanıdık vasıtasıyla üyeler gelio
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | bilmez miyim o kadar reklam yapmıştık 120 üyemiz olmuştu ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Benimde formula 1 sitem vardı.250 üye cektik siteye 40 bin msj vardı tabi bunu 10 bini bana aittii admin oLarak...site güseL gidiodu sonralarda kimseler gelmes oldu ve site ÇÖKTÜ ![]()
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
![]() |
| Tags: alirim, forumu, nereden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|