![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | Artık msnde çoklu oturum açmanız için herhangibir program yada eklentiye ihtiyacınız yok. Çok basit bir şekilde programsız olarak bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Çoklu msn açmak için programa ihtiyaç yok , sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını değiştirip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3. 4. nekar isterseniz çoğaltmak size kalmış ... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | Adını değiştirip aynı yere mi yapıştıracaz. Ve değiştirsek de program anlayabiliyor mu bunu veya fazladan bir işlem daha lazım mı?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | bı onerıde benden msn plus olan arkadaslar plus tercıhlerıne gelın genelden ozellestıre gelın ve ordan aynı anda bırden cok hesaba baglanmaya ıızn verı tıklayın coklu acımn ben ole kulalnıorum sahsen
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Aug 2007 Bulunduğu yer: muğla
Ruh Halim: | teşekkürler daha denemedim ama deniyeceğim
__________________ Ben onlarla değilim ayrıca son sözüm benimle iyi günümde,kötü günümde yardımlaştığınız için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags: acmak, coklu, duymadan, eksta, ihtiyac, msn, programa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|