![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| MSN Programları Çağımızın iletişim aracı msn ile ilgili herşey |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Microsoft, bir kaç gün önce internete sızdırılan Live Messenger 8.5′ten sonra, resmî açıklamayı yaptı ve Live Messenger 8.5 Beta’yı duyurdu. Şu anda Türkçe sürümü bulunmayan Live Messenger 8.5′te çok fazla bir yenilik yok. Yalnızca bir kaç ara yüz değişikliği ve bir iki ufak değişiklik mevcut. Microsoft Live Messenger 8.5 Beta’nın İngilizce sürümünü indirmek için Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | beta kelimesine oldum olası kıl kapmışımdır. Türkçe 8,5 gelsin çekerim ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | saolasın eline salık
__________________ ___________________________________________ AYORTON SENNA..... Kimseden teşekkür bekleme İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. |
| | |
![]() |
| Tags: beta, live, messenger, windows |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|