![]() |
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | üstteki arkimizin
__________________ MuTLu EdeMİcEKsEn,RaHAtSız Etme |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | bu arkadaşın anlaşılmamak gibi bi derdi var sanki! kimseye derdini anlatamıo anlatsada anlayamıolar bildim mi hee?? ![]() (bu benim abla için olan yorumumdu) sevgili administrator yine iş başında galiba ![]()
__________________ sigaram dert çemberimse çabuk yak!!! düşmanım içime hapis çek bırak!!! Konu one a one tarafından (07-21-2008 Saat 02:19 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: ankara
Ruh Halim: | düşman bnsem hapis çek fln dio anlamadım ki
__________________ ![]() YORGUN GÖZLERİM KAPANMAYA BAŞLADILAR........... DERS ÇALIŞIYORUM ARTIK BURALARDA OLAMIYCAMM......... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | bom diyo hopluyo zıplıyo ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Nıckını EzberLıo
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: şanlıurfa
Ruh Halim: | korkulardan kacıyo ben bi öncekini yorumlamısım ünall ise sessiz birine benzio
__________________ görmeden duymadan mümkün mü yaşamak ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen soyle hayat !!! Konu Jamjit tarafından (07-21-2008 Saat 10:26 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |