![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: samsun
Ruh Halim: | hani evde bazı ufakta olsa sinir bozan annenizin kaldırmaya atmaya kıyamadığı bişiler vardır. sizin fazlasıyla gıcık olduğunuz işte o eşyaları yazalım bn bzm oturma odasının ortasındaki tamamen cam olan o hantal sehpadan nefret ediyorum mesela kırılsa pisliği temizlenmez günlerce beaww ![]()
__________________ Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İST
Ruh Halim: | 10 yıl önceden kalma bozuk calismayan bi printer anisi var die atilmio.D
__________________ BeN bAnA kEnDiM iÇiN lAzImIm, hAtIraM oLsUn SaNa şArKıM, lApA lApA kAr YaĞSıN, mAnZaRaLaRıMı bEyAzLaRa bOyAyIm BeEn.. bU gÜn öLeBiLiRiM, şU An öLeBiLiRiMM, hEr An öLeBiLiRim.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: çanakkale
Ruh Halim: | evdeki dantel örgü vs şeylere sinir oluyorm bnm ne kdr sinir oluyosm annem de bi o kdr sevio ![]()
__________________ Bn ıMsa adMaıı biiiMiormm parMaq basSm oLar mı ?!? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İST
Ruh Halim: | seckin yanlislikla 2 tane gönderdin galiba ![]()
__________________ BeN bAnA kEnDiM iÇiN lAzImIm, hAtIraM oLsUn SaNa şArKıM, lApA lApA kAr YaĞSıN, mAnZaRaLaRıMı bEyAzLaRa bOyAyIm BeEn.. bU gÜn öLeBiLiRiM, şU An öLeBiLiRiMM, hEr An öLeBiLiRim.. |
| | |