![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #43 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 26 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Ruh Halim: | kullanılmayan,gereksiz olan her şeyyy örneğin bir sandık dolusu dantel masa örtüsü vs. her biri en az 20 senelik! ve yine en aşağı 15 senelik bir halı. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Ruh Halim: | televizyon üzerindeki dantel mi ne o bide bi kısmını tv den aşağı doğru sarkıtıyolar tv yerine onu bakmamızı istiyo sanki ayar oluyorum bide maç olduğu zaman skorbot yada dk gösteren yere geldimi ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bak sinirlendim yinee
__________________ REİSS..................... Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 2 Ekim 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | 1 halamın örüp bize yolladığı danteller 2 kullanılmadık eşyaları kapsayan sandık ve içindeki ıvır zıvır son olarak 3 ewdesi küçük olan süs eşyaları
__________________ €zilmi$ Bir Kentin Sokaklarında Sevdası Yasaklanmış ve Umutları Kur$unlanmı$ Gecenin İsyankar SeRsRiSi!! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 9 Ekim 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | benimde kardeşlerimiz ders kitapları okul eşyaları falan yerlerde olduğu zman kafayı yiycek gibi olyorum hatta bikre söledim kaldırmadı camdan aşaği firlatmıştım git la şimdi dedim:d zırlayak gitti aldı![]()
__________________ en büyük aşkımdın ama şimdi nefretimsin çık git ve bir daha sakın girme hayatıma ruhumdan kırıntın bile kalmasın!!!!!!!!! |
| | |