![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator | Saat gecenin bilmemkaçı sıcaktan uyuyamayan iki s.mod site hakkında konuşurken Gizz,emli bir olay olur. Sonra ne olur ? Okuyun ama sonuna kadar.. Gizz87 Jamjit aa herkes gitti birden makine çok tökezliyodu reset attım biraz daha buradayım sabah 7 ye kadar mesela ![]() aa ne güzell ben de sağır duymaz uydurur da toparlamaya çalıştım ben de ona uğraşıyorum biri geliyor saçma sapan bi yere çekip kitliyor konuyu ya ![]() çok az kelimeye düşüyo di mi kötü oluyo baksana konuya ben kaç kelimeye çıkardım sonra ne oldu off be ben düzelttim biraz sanki olmamış mı ![]() yuh ne yaptın ya yorumumu yanlış duymuşsun ![]() aaa yoruldun da az mı uyumuşsun x6 yoğruldum da gözümü yummuşum ![]() yumuldun da yağmur mu dolmuşsun eheh yamuldum da anamurda dalmışım ![]() hamurlarda yamuk mu aramışsın ![]() ham urlada yanıklarımı yaramışım yarayınca urfada yanık yanık mı dolaşmışsın yarar anca ufak adada tanık manık aramışım .P. adalarda kaybolup da tavuk mu doğramışsın o dağlarda kayıp oluklardan lavuk doğradım folluklarda kaybolup dağları mı arşınladın yolluğumdan hamdolup bağları karışladım ayağına yem doldurup ağlarını mı kurşunladın yağımı ham oldurup ağrılarımı karşıladım ağrı dağına çıkıp yağlanarak analarını mı karışladın ayy be noldu bööle ne bilem be günlük saçmalama limitimi daha ilk saatlerden doldurdum ![]() gündelikçi tutup da kibritlerini saatlerce mi yoldurdun puuha gün tetikçiden tadıp da kibirlerimi atlarca koşturdum taklitçileri içine katıp da katlarca mı boş durdun ak biletçileri çine kapatıp yatlarla hoş oldum. Ben bu konuşmayı yayımlarım ama forumda süper modların rezilliği desene puuha yarın uğraşıcam valla üşenmeyecem ![]() yarin follaşıp da allarla üşümeyecek mi yârim bollaşıp pullarla küsmeyecek kimin pulları buharlaşıp görünmeyecek amin duaları harlanıp kabul edilecek . Yatayım artık yarın koşu var tamam hadi iyi geceler bye ![]() Yorumları Alalım ![]() ![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | valla guzel olmus cok kafiyeli konusmusunuz helal olsun size....
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |