![]() |
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Ünlülere Sitemizi Sorduk ibrahim Tatlıses bakııııın sizlere sesleniyorummm ey vicdansız insafsız insanlarrrr ibrahim tatlısess kimseye eyvallah demezzzz ibrahim tatlıses geyikmerkezi sitesine giriyosa bu dogrudur forum aslaaa sizlerin oyunlarıyla yıkılmaz önce Allah'a sonra halkımıza güveniyorum forum karşısınaaa bir sürü site koyuyosunuzz ama evelallah bi yine açık ara öndeeeyizzzz sanaa sesleniyorummm eyyy vatandaşşşşş ne diye halaaaa foruma üye olmadın Allah cezanızı verecek Kuşum Aydın : efendiiiiiim Allaaaamaaaa binn şükürrrrrrr bendee girdim foruma ya neeee varrr neee yokkkk baktımmm birazzzz vallaahhiii çok faydalı bi siteeeee herkeeesss tafsiyeee ediyoddduuu sonunda ben de tanıştımmm tüliinle canerriii de getireeceeemm burayaaa evlendirrrceeemm sonundaaa onları geyikmerkezi sayesindeeeeeee Süleyman demirel sevgiliii vatandaşşlarım artık ülkeyii yönetmekk daha da kolaylaştıı tabikide şimdi vatandaşşş ne seviyoor ne sevmiyorrr hükümetimizzzz giriyor forumaa ordaa halkın sesini duyuyorrrr onaa göre icraatlarını yapıyorlarrr ..... bizim zamanımızda böleeemiydii forum vaaadıdaa bizz mi giimedik nazmiyee bile bağımlısı oldu çıkamıyoo geyikmerkezinden.. forum politika açısındanda fevkalade faydalı bi sitedir bu arada gapp projeside benimdirrr Bülent abla efenimm yüce Allah-ü tealaanın bana bahşettiği şu nacizane can-ım ile boş zamanlarımda internet diye tabiiir edilen alanda bilgi paylaşımlarının yapıldığı çok muhterem nehir ailesine bendenizde katılmış bulunmaktayım bu paylaşımları yapanları tevazu ve telafile tebrik eder zat-i muhterem geyikmerkezi ailesine başarılarını ve saadetlerini dilemeyi borç bilirim efenim gerçekteen çoooook başarılııı aaaaaaa-aaaaaaaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | di mii ![]() sağolun arkadaşlar ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: sitemizi, sorduk, unlulere |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|