![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | bir televizyon programında izlemiştim yaşlıca bi amcaya bi soru soruyolar soru şöyle " karınız ve anneniz suya düşse ve boğulmak üzere olsa hanigisini kurtarırdınız?" gerçekten zor bi soru. adamın cevabı ise şu "karımı kurtarırırm o benim hayatım annem yaşayacağını yaşamış" oldu ![]()
__________________ ![]() нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя ує∂ιğιм кαzıкℓαяιη тσρℓαмι∂ıя... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | :adm bnce bidha annesnn evne uurayams ![]() ![]()
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbull
Ruh Halim: | ZOR bı soru bee sımdı dusunuyorumda bende yuzmeyı bılmıyorum derdım heralde attlardım suya hep bırlıkte ölürdk =)
__________________ bénim yağmurum séni üşütür anLamazsın sana göré déğiLim inan bana dokunursan yanarsın..!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | ikisine de sakin olun derim hangisi olursa onu kurtarırım ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | yazık yaw kıyamam ikisinede. önce annemi kurtarırım çok geç olmamışsa döner eşimi de kurtarırım ![]()
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
![]() |
| Tags: gelinler, kaynanalar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|