![]() |
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | dostlarım bazıları benimm hakımda bişiyler demiş kendim asıl geçek olanları yazıyorumm msn kayıt konuşmalarım bile var kopyla yğapıştır yapamadığım için ekleymiyorumm eklesemm herkes asılları öğrenir ben onların sitesine ekledim kendimi ama ne konuştuklarını öğrenmek iöin üğyeler linkleri göryorduda o yüsden şirine verdi galiba bana da onlarıı BEN O STEYİ DEĞİL GEYİKMERKEZİNİ SEFİYORUM VEDE BU SİTEDEN BENİ VAZGEÇİRMEYE ÖÇALIŞANLAR YALANLAR ATTILAR BEN O YALANARA İNANIP ÇIKTIM HERKESE ATILAN MAİLLERLE BENDE ÖĞRENDİM ADMİNİMÖ BANA ANLATTI VE BEN SİTREYE GERİ DÖNDÜMM AMA BELKİ O GERİ ZEKALI ÇAKMLAR YÜSÜNDEN HOCAMNM APLAMM DOSTLARIMM APLALARIM ABİLERİM BANA LAFLAR TAMYAA BAŞLADILARR İSTENMİYORSAM GİDERİM GELKENE HAHY HAY GİDENEDE BYBY DERİMM BENİ İSTEMEYENLER SÖLESİN GİDERİMDEE ZATENN ANLADIM HATAMII MODLUĞU DOSTLARIMI KAYBETTİM AMA BENİ SEFENİ YAPCAĞIM HER ŞEYLE DOĞUM GÜNÜMDE ANLAYACAĞIMMM DOSTALRIMI DÜŞMANLARIMI BEN 6 SENELİK DOSTUMU KAYBETMENİN ACISIYLA GERÇEK DOSTLARIMA 4 HAZİRANDA ANLAYACAĞIM OKUDUĞUNUZ İÇİN SAOLUN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİİ CEM APİİ ADMİNİM YRDINE DİN ŞU MSN KONUŞMLARIMIDA EKLİYECEMM... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | gozde ben gecen sure içinde ne oldugunu bilmiyorum ama senin yanlıs bişi yaptıgına asla inanmam hem nereye gideceksinki seni burda herkes seviyor bir yere gitme gidenler varmıs onları gordum ama sen gitme ben herzamnki gibi hep yanındayım istediğin zaman bişiyleri paylasabilirsin benimle bu arada olan biteni bana anlatırsan sevinirim bir mesaj atabilirsin mesala...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | işte böyle düşünmenisden sinir olduğum için böle yasdımm şirinee BENN ORAYA YALANLARLA GİİTM MSN KONUŞMASINI DUYUNCA ANLARSINN VE BANA BUNLARI ZOE APLAM DEDİİ ADMİN FLN HOCAMM HEPSİ ÖLE ŞLER DEMİŞŞŞ EĞER GERÇKETENN BENİM BU STEDEN AYRILIP ORAYA GİECEĞİMİ SANIYORSANIZZ BENİ KİMSE AMA KİMSEE 4.531 MESAJLA TANIYAMAMILTIRR BENİ BİLEN BİLİRR ....BİLMEYENSE ÖĞRENİR |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member | hç olrmu öle şey yha kim istemşş snn gtmenii bis snn kalmanı istiorss bu çakmalr yüsnden tadımıss boslmasnnn cnm üsme canını her şey hallolr merk etmeee ![]()
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | Öncelikle bu açıklamayı yaptığın için tşk ederiz gözdecim biz seni sevioruz ve elbette kaybetmek istemeyiz kendi kendine kuruntular yapma kimse sana laf atmaz durduk yere bir yanlış anlaşılma olmuştur ve şuanda bunu düzelttin işte(bana msnde açıklama yapmadığın için kırılmıştım sana her ne olursa olsun) ben halen ve sen istediğin sürece hep ablanım başını dertten kurtaranım ve de benim pıtırcığım prensesim olarak kalacaksın..
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | yaw gozde olan biteni bana bir mesaj yolayarak anlatırmısın...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | gözde96 sen niye bu siteden atılan insanlara inanıyorsun ki? Eğer insan olsalardı zaten bu siteden gönderilmezlerdi. Hepside 2 yüzlü insanlar. iyiniyetin diyelim. Ama bundan sonrada çakmalarla takılmazsan seviniriz. Bu sitedekilerin cakmalarla işleri yok ![]() Senin gibi başkalarınıda kandırmaya çalışmışlar. Ama başkaları inanmamışlar. Sende dikkat et Eski konuşmaları yayınlıyayım: Ercan96: Abi affet beni kandırdılar lütfen affet. Tetu: Çok özür dilerim bir daha asla yapmıcam. Beni işlerine alet ettiler. Ve gördük ki 2 side yalancı ve dolandırıcı cıktılar . Annenelerine ve babalarına iyi evlat yetiştirdikleri için teşekkurler ![]() Bundan sonra zaten bu tip kişilere iyiniyetim olmucak.
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
![]() |
| Tags: cakmalarr, herkes, okusun, sizde |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|