![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | zoe ve gizz87 katkılarıyla ![]() sevgili geyikler malumunuz son günlerde kaliteli geyiğin TEK adresi olan geyikmerkezimizde çakmalar ve yan sanayi malları cirit atmakta ![]() düşündük taşındık bişey bulamadık tabi ![]() ![]() değerli üyemiz << zoe >> en sonunda bi çözüm buldu veeeee....... biricik forumumuzun üzerindeki kara bulutları dağıtmak için kurşun döktürmeye karar verdikkk ![]() önce bi fal baktıralım dedik =) yolda hep beraber öyle geyik geyik dolaşırken bi tane falcı teyze gördük,bakalım neler konuşmuşuz ![]() Falcı: amanın yavrularım siz geyikmerkezi üyelerisiniz öyle değil mi ?? vah canlarıııım...vah kuzucuklarıııım... Webmaster: zoe: öyle deme adminim belki bi işimize yarar.. ercan85: allalaa niye dövünüyo ki bu kadın paranoyak_kuqla: vah vah diyo opss çok mu ezik görünüyoruz be jamjit =) Jamjit: fakedir bu da kanıt isterim ben falcı da neymiş inanmayın böyle şeylere =) runyan: ayy durun bii belki bize taktik verir ![]() gizz87: ( öhöhmm ) aa evet teyzecim onlarız biz geyikmerkezi geyikleriyiz başka geyik yok zaten diğer geyik bozmaları yan sanayi =) esmer_sheker: (fısıldayarak) gizem abla nerden anladıı bizim geyik olduğumuzuuu ![]() şirine: şşşt tubii duyucak şimdii ürkütücü bi tipi var zaten üstümüze atlar matlar =S Falcı: evvvettt seni duydum yavru geyik ben anlarım eski geyiklerden kim kaldı sanıyosunuz bi ben nerden anladığıma gelincee...şu başınızda sizinle dolaşan kapkara buluttan haberiniz yok mu sizin hee görmüyo musunuz içinden çakmalar el sallıyo devilish: ayy pek de sinirli KıRMıZı: ne dedi aaa.. bildi yaa ben de mi baktırsam acaba gelmişken ama korktum sanki =Sbütün geyikler : gözde96: adminim ben korkmaya başladımm gidelim herşeyi biliyo bu kadın =S ayşesolmaz: durun yaa çok eğlencelii hllbsr: eveet.. forumumuza gidelim artıkkk Webmaster: durun bakalım korkmayın ne diyecek ben de merak ettim.. derdo: yaw zaten derdim başımdan aşkın..inanmam ben böyle şeylere..bana bi aslansütü verirseniz gelirim ![]() Falcı: Gel dertli geyik gel sana da fal açayım elim değmişken.. Burda fal olmaz ama ortam müsait değil gaza gelemiyorum konservem dağılıyo şeyy yani ilham gelmiyo =) hepimizin o heyecanı yaşaması lazım takılın peşime bakalım gelin evime hadi benim yavrularım hadi benim geyikciklerim =) Falcı teyze herşeyi anlamıştı.. bize taktik verecekti kanımızca =) vee..falcının evine geldikk..hepimiz çok heyecanlıydık..her taraf örümcek ağları doluydu.. baykuşlar tepemize tünedi..çok korktukk ama değildi..inandık çok şeker bi teyzeydi zaten bakınn öhöhmm neysee... Falcı teyze hepimizi karşısına oturttu ve sessiz olmamızı söyledi ama biz duramadıkk tabi ![]() devam edelim cicilerim =) ![]() önce bi elem tere fişş çakma gözlere şişş diyelim nazar boncuklarımızı da koyalım =) Falcı: görüyorum görüyorumm ![]() Jamjit: sevindim görebildiğine daha önce kördün demek geçmiş olsun hadi bitti işimiz sevaba da girdik gidelim zihenneee ![]() esmer_sheker: evet jamjit abi beni de götürr Webmaster: şşş sessiz olun bakiim..ne görüyosunuz Falcı hanım =) Falcı: sizinle bağlantılı bi sanayi kurulmuş..ortada mı desem üstte mi deseemm... paranoyak_kuqla: yandır o yann..yan sanayidir =) zoe: hihiuW başka başka teyzecim napıyo onlar..gizz87: ne yapacaklar paso çakıyolardır..bi avuç insanla geyikmerkezine kafa tutmak kolay mı..40000'e ulaşmaya çalışıyolardır çakma geyikleriyle Falcı: yok yok çalışma paydo heralde birisini uyutmaya çalışıyolar burda öyle görünüyo valla ben kürenin yalancısıyım.. ayşesolmaz ben de bakıcamm hanii ![]() ercan85: Allallaa kimi uyutuyo ki bunlar yapıcak işleri kalmadı mı.. şirine: adminlerini uyutuyolardır ayaklarında sallaya sallaya =) bütün geyikler: Falcı: şşt gidin geyiğinizi başka yerde yapın söylerim süper modlarınıza kilitler ağzınızı ![]() esmer_sheker: gizem ablaaa ühüü... gözde96: ben dedim size gidelim diye.. devilish: ya çok komik bırakın bunları bildiğimiz şeyleri söylüyo.. (bi çığlık sesi : o) Falcı: kızz muhalefet geyik sen nereye oturduğunun farkında mısın ? cinlerimin üstündesin cinim cıyakladı duydum ![]() ( döner ve o tarafa doğru..) kışşştt kışştt tamam arkadaşlar geçtii vallahi süper modlarınız da baş edemiyo sizinle admininize söyliim banlasın en iisi gizz87: şş tamam kızdırmayın falcı teyzeyi daha kurşun dökecek forumumuza..evet teyzecim devam et sen bundan sonra ne gibi çakma projeleri var yan sanayinin .. =) runyan: evet yaa ben de onu çok merak ediyorum daha fazla ne yapmaya çalışıyolar acaba zavallılar.. hllbsr: ne olacak ablacım bizim foruma bakıp konuları çalmaya çalışıyolardır.. Falcı: webmaster size bi tehdit varr..görüyorum..bikaç kişşi toplanmış üstünüze yürüyo ama siz tüm geyikmerkezi olarak onları böcekk gibi eziyosunuz merak etmeyin..bu aralar kuru tehditler alacaksınız içinizi rahat tutun..havlayan köpek ısırmaz ![]() yalnız forum konularınızın da çakmalarını yapıyorlar haberiniz olsun.. derdo: aman benim şiirlerime dokunmasınlarr.. bu arada benim aslansütüm bitti..garsoonn.. Falcı: heyy dertli geyik sen burayı geyik bar mı sandın..zaten kürede de görünüyo çakma geyik barın imalatına başlıyolar..5 senede bitirecekler gibi adminleri anca büyüyecek ya o bakımdan =) Jamjit: sen söylemeden ben söyliim Falcı hanım teyze ben de bi 5 sene veririm çakma geyik radyo imalatı için ehuhe=) Webmaster: artık biz torunlarımıza gösteririz tabi çakma forum o zamana kadar yaşarsa..imalatta çökmesin de torunlarımıza bakın taklidimiz diyebilelim =) bütün geyikler: ![]() Falcı: orijinal olamadıklarından kaş yapiim derken göz çıkarmışlar 40 yıllık falcıyım böyle yan sanayilik görmedim =S ama üstünüzde çok nazar var bu girişe astığınız nazar boncuklarını serpiştiriverin forumun sağına soluna..bunlar laftan anlamayacak..sizinle sürekli savaş halinde olacaklar..sizin karşı atağınız baya sağlam görünüyo..Sayın Webmaster 40000e yakın üye her zaman yanınızda her konuda destekler..valla kürede öyle görünüyo..aman nazar değmesin.. şirine: aaa 40000 kişiyi alıyo mu o küçücük küre ![]() Falcı: aman pek de makaraymış bu geyikler canım.. ![]() neysee şimdi de geyikmerkezinizin üstüne bi de kurşun döktük müü tamamdıııır..gelseler bile (şu an yaptıkları gibi) burdaki konularınızı okuyup kendi kendilerini yemekten çakma forumlarında çakma geyik bar ve radyoların imalatı bitmeden 500 mesaja gelemeyecekler ------------------------------------------------------------------------------------------------------- değerli forumumuzu........., "ÇaKMa DeĞiL aLıNTeRi" olarak özetleyip kurşunumuzu da döktürerek falcı teyzeden ayrılıyoruzzz..=) ![]() eveeet artık bütün geyikailesi dışardan gelecek saçmalıklara ayy pardon tehlikelere karşı kalkanlıdır..elinizden geleni ardınıza koymayın.. ![]() ![]() Falcı Teyzemize çok teşekkür edip mesajın doğru yere doğru şekilde gitmesini umuyoruz ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (05-31-2008 Saat 05:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | zoe yazdı de mi bunu zihenneee başkasının aklına gelmez ![]() emeği geçen herkese teşekkürler fala inanmayalım falsız da kalmayalım ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderator Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: denizin ortasında küçük bir ada
Ruh Halim: | çok süper olmuş. elinize sağlık arkadaşlar
__________________ Eğer Gidecegin Yerin Bir Sınırı Varsa, Eğer Yapacakların Bir Sınırı Varsa, Eger Bir Gün Mutlaka Bir Sonla Önün Kesiliyorsa... Sen Ömrün Boyunca Daima Bir FANUSUN İçindesin Demektir. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | arkadaşlar dün gece zoe ile konuşuyoduk yine son zamanlarda yaşanan tatsızlıklardan zoe bi kurşun döktürelim geyikmerkezi olarak olmuyo böyle dedi ![]() ben de dedim ilgilenicem bi falcıya götürmek lazım bizimkileri ![]() dün gece de uyku tutmadı ve böyle bişey yapayım dedim beğendiğinize çok sevindim jamjit bu arada gülümseten durumlarda ehuhee,güldüren durumlarda zihennee diye güldüğünü bilemicek miyiz artık yani ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (05-31-2008 Saat 11:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Super Moderator | ne bilem her yerde kullanmadığım için ![]() ehuhe yi de yanlış yazmışsın ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: geyikmerkezi, miz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|