![]() |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | +18 Yaş Sınırımız Vardır 17de Olar ![]() KuraLLar; Sadece İçiniz DağıtmaYınız. İçki ve Sigara Harici MaddeLerin Kullanımı Yasaktır. EdepLi Konusma ve adam gibi içme vardır. hadiyin için garik dağıtın burda ![]() MüjDee ...! Artık JoJuK MenümüZde MevcuT ![]() MenüMüzde ; patates kızartması chiken ( davuk ) burger ![]() dondurma hediye oyuncagımız mevcut Oyuncaklar; 1-) ![]() 2-) ![]() 3-) ![]() 4-) ![]() Her TürLü İçki MevcuTTur ! ![]() Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] Not: Herhangi Bir SoruN HaLinde En Yakın GörevLiye Danışınız.( JamJit oLursa Ei oLur , ercan85' da oLar )GörevLi Listesi: BuLaşıkcı Başı : Gizz87 Garson : ercan85 Security : Jamjit ( artık onun gömlegi var Parton , Müdür , aĞa BaBa : ercan85 Not: Sayfa yenilendi
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | artık benim gömleğim varmış ben niye göremiyorum ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | temizlik yapılmış da ben hala bulaşıkçıbaşıyım yaa
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | buyruuuun afiyet olsun şirine hanımm ![]() ![]() ![]() eveet başka bi isteği olan ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: |
| | |
![]() |
| Tags: gyik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|