![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
![]() buyur abiciim ![]() ![]() mezeler bizden ![]() ![]() ![]()
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! Konu esmer sheker tarafından (30 Mayıs 2008 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | eyvallah esmer saol ...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Gold Member | rica ederim abicim ne demek ![]() kız gizem abla bni burya garson olaraktan alsana arada bi bişiler yparım ![]() ![]() ![]()
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! |
| | |
| | #24 (permalink) |
Ruh Halim: | bencede sen garson ol buraya iyi iş yapıyorsun...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Gold Member |
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! |
| | |
| | #27 (permalink) |
Ruh Halim: | yaw bu geyik bar cok durgun olmus yaw biraz hareketlensin burası...hem buranın garsonu kim nerde aslan sutum...
| | |
| | #30 (permalink) |
Ruh Halim: | saolun hocam erken kalkan erken yol alır hocam bugun cok efkarlıyım...
| | |
![]() |
| Etiketler: gyik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|