![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | eveeett işte sohbet edebileceimiz her türlü muhabbeti yapabiliceimiz yeni buluşma noktamız G€Y!K C@F€ miz açılmıştır ![]() fakat her kafenin "sigara içmek yasaktır" gibi kuralları olduğu gibi bu kafenin de kuralları var; 1. Her üyenin 5 msjı geçmemek üzere ikili konuşmaları olabilir. 2. Flood (üst üste mesaj yazmak) kesinlikle YASAKTIR. 3. Sadece sipariş vererek konu dağıtmak yasaktır. 4. C@F€ 'ye giriş yapıp sohbet etmeye başlamış her üye bu kuralları kabul etmiş sayılır. Kurallara uymayan üyeler 1 günlükten başlamak üzere sürekli olarak uzaklaştırma cezası alabilirler. İyi sohbetler...Jamjit kes artık şu kurdeleyi Hepimize hayırlı uğurlu olsun![]() ![]() Not: Sayfa yenilendi.
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | profiliniz signatür ayarlarınız kısmında imzayı düzenleme yeri var ama orada sadece bir resim eklenebiliyor yönetim panelinden yaptım herkese yapabilirim ama önce siteye hatırı sayılır bir emeği geçmesi lazım ![]()
__________________ Siz piskopatsanız, Ben zırpsikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |