![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | sayın modum gozde şiiri şiir bölümüne açmadım diye kızma bana burda acmak istedim çünkü bu şiir diğerlerinden farkılı.. yine girmiştim internete ilginç hikayeler arıyordum içinde GEYİKMERKEZİ diye bir siteye rastladım hiç girmemiştim boyle sıcak bir aleme... bir JAMJİT tanıdım bu alemde delikanlı dediğin böyle olur dürüstlüğüyle içim ısınmış kardeşim gördüm kendime dilerim çok başarıl olursun kardeşim bu rezil öss'de.. çocukluğumdan beri her hocayı sevdim içimde cok sıcak bir hocaya rastladım adı GİZEMMİŞ diye gördüğüm en iyi hoca sectim kendime allahtan dilerim HOCAM hep mutlu kalmanız dileğiyle.. nasıl bir arkadaslık bu biri TETU biri GÖZDE gördüğüm e iyi dostluk helal olsun sizlere bakmayın yaşı küçükler diye oysa ayrılmadan ve büyük insanlar olacak her ikiside.... ilk tanıstığım EDA diye biri bu alemde bazen depresyonda bazen hayatın içinde arasıra kendime benzetirim bu haliyle halbuki cok yürekli bir insan oysa hiç istemem benzemesini benim gibi bahtsız birine... kendi hoca değil ama hoca derim ona adı ZOE cok tatlı bir insan saygım sonsuz kendisine yeni bir dil cıkardı cok sevdim bu dili ve sevindim beni asistanı yaptı diye sizde güzel bir gelecek yaşamanız dileğiye... ismini cok begendiğim DEVİLSİH diye bir üye hiç unutmam bu ismi gördüğüm rüya sayesinde cok temiz,doğru ve saflığıyla yaşar kendi haliyle sende hayatını güzel gecirmen dileğiyle.... sonradan giren adı SENSELES diye bir üye nedense hemen içim kaynadı kendisine biliyorum oda cok iyi bir insan sende hayal ettiğin yere gelmen dileğiyle... isminin anlamını merak etiğim runyan diye bir üye gecmişinde az cok acı cekmiş diye hisettim kendi içimde oda cok iyi ve dürüst cıktı bu sıcak alemde sizede dilerim allahtan eşinizle mutlu bir hayat gecrimeniz dileğiyle.. ---------------------sayın ADMİNİM sizi bir dortluğe sıgdırmak istemedim.. çunku agır abisiniz sizde hayatınızı gönlünüzce yaşamanız dileğiyle... SAYGILARIMLA GUZEL ARKADASLIK İÇİNDE KALMANIZ DİEĞİYLE...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... Konu Jamjit tarafından (07-08-2008 Saat 05:39 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: dayanamadım derdo sadece en alt satırdakini sildim afedersin :( |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | ![]() ![]() düşüncelerin için ayrıca çok teşekkürler sen de hep mutlu ol..
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu gizz87 tarafından (05-17-2008 Saat 12:29 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: arkadaslara, geyik, merkezindeki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|