![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Merhaba arkadaşlar, tatile gidecekmisiniz? Her zamanki gibi farklı yerlere gidecegim yaz boyunca ![]() Yarın bodruma gidiyorum. Baya eğleneceli olur inşallah. Sahile geyik merkezi.com adresini yazacagım. :P
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: napjan nufüsa mı aljan
Ruh Halim: | abuuu adminjiq iimij fala bnde gidijem dee daa deil xD sırayla gidejem yerler orda olan arklar farsa görüjürüs xD bodrum antalya alanya side ismirde far xD norveç ingiltere roma ve italya xD
__________________ Bana Bitmeyen Birjey Söle.. Söle qi Sonsusluğa inanaım ? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member | ben test kitabınmınn matenatik bölümüne özellilkle gidicemm sonraa metamatikk ne yapam sosyal 2 fen 2 türkçe 1 ingilizcee full olunca matematikk yazık oluyor orada biraz güneşlenipp gözlük takmayı düşüğnüyorum bide sbs için farklı bir okulda sınava giricem![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | tatile gitme gibi bi plan yapmıorum yaz boyunca mnisafir geljek zate bi halamlar geljek bide anneannemler![]() normalde İstanbul a gidişimiz kesin olurdu ama bu sene gitmices büyük ihitimalle ama ben İzmir e gitmek istiorum kuzi götürürse deniz kıyılarınıda dolaşcas tek tek![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | Allah içinize sindirsin adminim ne diyelim..umarım çok eğlenirsiniz..sahile sitemizin adını yazın da bodrumlular da öğrensin forum nasıl olurmuş ![]() fotoğrafını yayınlarsınız artık ![]() bakalım bi tatile girelim ben de şimdilik burdan şakran,sonra akçay daha sonra da bi karadeniz turu istiyorum ama inşallahhh....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member | ya admişnim b u konuyu neii açtınız bebn gidemeyecem diyemi |
| | |
![]() |
| Tags: gidiyorsunuz, nereye, tatile |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|