![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | sokakta yürürken karşıdan elinde levye olan bir travesti üzerinize gelse siz naparsınız..??? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | son ana kadar hiç bişey yapmam yeni bişey keşfettim insanları kendinden korkutmak için en güzel yöntem tepkisiz kalmak geçenlerde parkta mahallenin ufakları top oynuyor 8-10 buraların yabancısı çocuk gelmiş toplarını almışlar diplerinde kendi aralarında paslaşıyorlar. Ayağımı koyup topu kucağıma aldım hepsi etrafıma toplandılar. İçimden "ne alıyonuz lan çocukların topunu ................." demek geçiyor ama hadi maç yapalım dedim bi süre birbirlerine baktılar sonra gittiler. Kavgaya dalsam yaşamıyordum şu anda ![]()
__________________ Ben deli değilim !! Bana hergün arife. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Alıntı:
aynı yöntemi ben de deneyebilir miyim başıma böyle bişey geldiğinde şekerim çok etkili bişeye benziyo
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | ay korkarım ama senin yöntemde mükemmel ya kaçardım yada bende bişey alırdım konuşmayıda denerim ama o an konuşulmaz herhalde
__________________ ...sendeki hava benim bisikletimin tekerinde de var ... |
| | |
![]() |
| Tags: elinde, geliyo, levye, uzerinize |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|