![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #101 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: nerde olsun istersen orda :P
Ruh Halim: | okk sonra aslı gungor ah bu çalan sarkımısı da çalcan ama tmm ![]()
__________________ YoksaSizHalaGeyikMerkezilileştiremediklerimizdenMi siniz ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 15 Kasım 2007 Bulunduğu yer: Bende o şehri ariyorum
Ruh Halim: | gizz87 buraya yakinda nikah daireside acmak gerekecek ![]()
__________________ . .................................................. ............... . |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 15 Kasım 2007 Bulunduğu yer: Bende o şehri ariyorum
Ruh Halim: | emo ile sirineni sonu oraya gitcek gibi gorunuyo ![]() ![]()
__________________ . .................................................. ............... . |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: nerde olsun istersen orda :P
Ruh Halim: | alla alla bi geyik yapalım dedik konuyu nerelere geldii ![]() ![]()
__________________ YoksaSizHalaGeyikMerkezilileştiremediklerimizdenMi siniz ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) |
Ruh Halim: | bu sitenin adi geyik merkezi degilmi??? bende ciddi demiyorum zaten !!!!!!
| | |
| | #110 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | ![]() ![]() ![]() şirine emoo lütfen arkadaşlar takılıyo size aa yanlış anlaşılma diye bişey yok ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- eveeet isteklerr ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: 8364, aninda, hatti, istek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|