![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | bende gitmek istemezdim ama gidiyorum ikinci dönemde daha çok çalışıp fen lisesini kazanabilmek için kısa bi ara vericem 15 tatil bittikten sora giremicem ben yokum diye meydanı boş bulmayın!(lafım Ercan ve Gözde'ye) tamam kabul bu siteden ayrılamam ama sitede fen lisesine giden biri olsun istemez misiniz? tamam tamam kızmayın liseye girecek olanlarda kazanabilir tabi ama o 96 kişinin arasında olmayı çok istiyorum nese uzatmanın manası yok arada girer çıkarım dediğim gibi 15 tatilin bitmesine az kaldığı için bu konuyu açma gereği duydum konu tekrarı deil biliyorum konuyuda ben dönünce kapatın isterseniz ruhum hep bu sitede olcak nese uzatmanın manası yok ![]() hoşçakalın kendinize iyi bakın benide unutmayın güle güle (yüzük siteyle olan yüzüğüm oluyo ) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Allahım yaa şuna bakk şimdi "konu tekrarı " deyip konuyu kapatıp bu gidişe son vermek isterdimmsen bizi bırakmazsınn derslerine düzenli olarak çalışş arada bir de takıll buraya ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 13 Kasım 2007 Bulunduğu yer: çok mu lazım ?
Ruh Halim: | gitme tetu gitmeeeeee sen hem derslerine calıss hem de siteye takıl ders çallısırken verdiin aralarda buraya gell nası fikir ama ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: hoscakalinarka, planda, sarkisi, teomanin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|