![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 13 Kasım 2007 Bulunduğu yer: çok mu lazım ?
Ruh Halim: | 1. yıl: "Oooo karıcığım, böyle kesik kesik öksürmen beni endişelendiriyor.. bilmiyo musun artık heryerden her türlü mikrobu kapabiliyoruz.. işimizi şansa bırakamayız şimdi doğruca hastaneye gidiyoruz..seni bi görmelerini istiyorum, sanırım birkaç gün orda dinlenmen gerekicek.. biliyorum hastane yemekleri kötü o yüzden sana sevdiğin ev yemeklerinden getiricem.. başhemsireyle bu konuyu ayarlamıştım bile.. 2. yıl: "Bak tatlım, bu öksürükler iyiye işaret diil.. aile doktorumuzu aradım bugün bi ara uğrayip sana bi bakıcak.. Şimdi neden gidip yatmıyorsun senin dinlenmen lazim.." 3. yıl: "Hayatım birak şimdi yemek yapmayı da git yat.. ben sana yiyecek bişeyler hazırlarım.. hey evde hazır çorba var mı?" 4. yıl: "Bu hasta halinle kendini yormanı istemiyorum.. bulaşıkları bitirip çocukları da yıkayıp yatırdıktan sonra lütfen sen de yat dinlen..." 5. yıl: "Madem hastasın niye bi aspirin almıyosun?" 6. yıl: "Orda köpek gibi hırlıycağına git banyoda gargara yap bişey yap boğazını temizle..!" 7.yıl: "Allahaskına bu öksürükler ne zaman biticek?? Etrafa saçtığın mikrop da cabası..beni de mi hasta etmeye çalışıyorsun sen..!!!!" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | 3 te kalmış büyük bi rekor ![]() nese ama güsel bi yası ben bunları uygularım ama kibarca demem ki ben "git yat dinlen git!gösüm görmesin seni şurda 2 dakkalık keyfimis var senin hastalıın yüsünden o keyifte kalmıyo pfff yarın doktora git!"böle uygularım ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 13 Kasım 2007 Bulunduğu yer: çok mu lazım ?
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | yani yıllar gectikce evlilik gide gide cokuyor desenize ilk yıllar cicim yılları oldugu için guzuel geciyor...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
![]() |
| Etiketler: evliligin, evrimii |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|