![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 13 Ocak 2008 Bulunduğu yer: SAKARYA
Thanks: 0 Thanked 2 Times in 1 Posts | yaklaşık 5 sene önceydiii lisedeyiz ergenlık dönemleri.. her gün okulu asıp cafelere gitmeye para dayanmıyor bız zeki 9 kafadar bu bole olmyck ne yapsak dıee dusunurken okulun yakınlarında bır ev kıralamaya karar verdik ( hangı akla hızmet bılmıyrm da...) suleymanda toplanıyrdu paralar ( en buyuuumuz abimizz ) neyse tam 30 gun boynca maltepe içtik evden yemek getrdık hıc bı yere gıtmedık kıtap sattık okldan kacıp vs... baktıgımız bı evden ıstedıklerı parayı topladık sonunda cuma gunu herkes heyecanlı evıne gıttı pazartesı buyuk gundu cunku hayalımız gerceklesıcektı... gercektende buyuk bır gun oldu .. sabah geldık okla suleymanla merve ( sulo nun sevgılısı ) yuzumuze bakıyr hıc bırsey solemıyr hepımız toplandıktan sonra yuzlerı kızarmıs vazıyette gercegı ıtıraf ettıler merve hafta sonu arkadasıma gıdıorum dıe cıkmıs ve bunlar iki gun boyunca o bırıktırdıımız parayı ( kı nasıl bırıktı ne sen sor ne ben sooolııım ) afiyetle tadını cıkara cıkara en guzel yerlere gıderek yemişler ... bide utanmadan anlattılar.. sonuç malum.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | yazık yaw okadar hayale okadar emeğe yazık ama bende oolsam aynısını yapardım...
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Kasım 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | yazık olmus arkadas nasıl sormadan harcamıs o parayı
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Etiketler: kadar, olur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|