![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member | anneniz hiristiyan, babanız müslüman, en sevdiğiniz arkadaşınız ise yahudi acaba siz durumda kalsanız ne yapardınız.. cevaplardan sonra ben ne yaptığımı sölüyüm
__________________ YA BANA BİR YOL BUL,,, YA BANA BİR YOL GÖSTER,, YADA YOLUMDAN ÇEKİL....... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2007 Bulunduğu yer: ..
Thanks: 116 Thanked 18 Times in 10 Posts | Üçüde hak dindir ama geçmişten günümüze kullar tarafından ekleme yada cıkarma yapılmadan, özünü kaybeden gelen kitap Kuran-ı kerimdir. Tüm kitapları okur, biraz mantıklı ve tarafsız olur, gönlümden hangisi geçiyorsa onu seçerdim ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | tabiki kendime dogru olan dini secerdim ki buda islamiyet dusunuyorumda cok sukurki musluman olarak dogmusuz.....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member | ya dın ırk falan onemlı deılkı herkesın dusuncesıne saygı gostermek gerekır senden onlara bıraz gostersen sorun yok demektr
__________________ seviyorum seni senden habersi hayalimde tutuyorum ellerini hayalimde geliyorum göz göze hep bende seni diyeceğin günü bekliyorum ve o gün gelecek biliyorum.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member | yok yani kimse baskı yapmıyor. ben bu konuda özgürüm. ama her dini yakından tanıdığım için hepsininde insanları kendine bağlayan anlayıişları var. ben bu konuda çok düşündüm son kararım. nihilist(hiç bir dine inanmayan)oldu. pişman değilim diğer dinlerde müslümanlık kadar inaçlarına bağlı.
__________________ YA BANA BİR YOL BUL,,, YA BANA BİR YOL GÖSTER,, YADA YOLUMDAN ÇEKİL....... |
| | |
![]() |
| Etiketler: napardiniz, siz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|