![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
Ruh Halim: | Evet arkadaş size bir soru sorayım. Lütfen yorum ve cevapları alayım. Sizi bilerek birisi bekletirse hoşlanırmısınız? (Bekletme sebebi önemli bir şey olmadıgını biliyorsunuz) Ne yaparsınız?
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ahlen
Ruh Halim: | Beni, bilerek bekleten kisiyi bir kez beklerim, heleki önemsiz bir sebep se zaten bana verdigi degeri ortaya koymus, eee ondan sonra o bekler :twisted: ama bosa bekler :wink:
__________________ En uzak mesafe: Iki kafa arasindaki mesafedir, birbirini anlamayan... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 16 Kasım 2005 Bulunduğu yer: izmir
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts | Falla Ben pek bişi Yapmam Zaten En fazla 5 dakika beklerim. Sonra Basar giderim. Çünkü hemen hemen bütün randevularıma saygımdan dolayı 5 dk erken giderim. Ve karşımdakindende aynı saygıyı beklerim. Aynı zamanda Bekletilme sonrası bayağı büyük bir neden ve hemen adından özür...
__________________ ^^^GeLeCeKTe KaYBeDeCeĞiN BiRiSi iÇiN, GeLeCeĞiNi KaYBeTMe^^^ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Senior Member | Aslında beklemekten nefret ederim sebebi ne olursa olsun ama bundan daha cok neden nefret ederim biliyormusunuz oda bekletmek tir lutfen gideceginiz yere zamanında ve soz verdiginiz yerde olunuz
__________________ YASAMAK VE OLMEK İŞTE BU İNCE ÇİZGİDE HERSEY DEGERİNİ BİLİN VE KİMSEYİ KIRMAYIN |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | Evet arkadaşlar katılıyorum karşındaki kişiyi bekletme ona verdigin saygı ile orantılı. (Bile bile bekletmelerden) Ben 20 dk geçti bekledigim süre... baktım 30 dk yaklaşıyor eyvallah. Yine ben sabırlı cıkmışım. :twisted:
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ahlen
Ruh Halim: | ayy kiyamam ben sana, ablacim ya bosver zaten hayir gelmez ölelerinden, sen daha iyilerine daha düsüncelilerine layiksin..
__________________ En uzak mesafe: Iki kafa arasindaki mesafedir, birbirini anlamayan... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Ruh Halim: | Alıntı:
Bundan sonra herkeze aynı şekilde davranmıyacagım. Kim bana ne kadar deger ver saygı veriyorsa bende onu o kadar.
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Senior Member | Alıntı:
zaten 1 olur 2 olur 3 olur 3. de siz benden daha iyi biliyorsunuz
__________________ YASAMAK VE OLMEK İŞTE BU İNCE ÇİZGİDE HERSEY DEGERİNİ BİLİN VE KİMSEYİ KIRMAYIN | ||
| | |
| | #9 (permalink) | |||
Ruh Halim: | Alıntı:
Sınıra vurdugu zamanda insan patlıyor..
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. | |||
| | |
![]() |
| Etiketler: bekletilmekden, hoslanirmisiniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|