![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Forumumuzun liderii sevgili adminimiz Webmaster başlıkta da gördüğün gibi yurt yemek hanelerinde karnı doymayan şeyy yani ev yemeklerine, annesinin o güzel yemeklerine hele bide mantıya hasret kalmışş forumumuzun kraliçesi Mobimag a mantı ısmarlaaaaa yani bi zahmet.Mantı Severler Derneğinin yıldız üyesii mobi mantıya hasret evet sevgili geyik kardeşlerim sizde destek çıkınn ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | allam inanmıorum ya kız ciddi ciddi başlık açmış valla beni bukadar sevdiinizi bilmiodum ahh canlarıııımm kasım ayı en iilerinde en sevilen seçilirken vayy yalancılar die geçirmiştim içimden![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() uzaktan uzağa bende ısmarlarımm Alıntı:
![]() (bu kadar yıkama-yağlama bikaç gün idare ederr | ||
| | |
| | #6 (permalink) |
Ruh Halim: | valla ben anlamıorumki sizi kendimi çözümlenmesi çok zor bi insan olarak tanımlardım ama siz benden daha da çözümlenemezsiniz en sevilende beni seçiosunuz kimin banlanmasını istersiniz de yine beni seçiosunuz anlamadımki ne iş hem yağlayın hem dağlayın![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
Ruh Halim: | yazık bana yazık banaaa bu kaçıncı kazık banaa herkese gülen bu felek neden böle bozuk banaaa web gelecek buralara yine mantı yiyeceğim acıkanlar bulurmuş yaa acıkacak yiyeceğim o yüzden tüm hakları bana aittir yazmıorum ) |
| | |
![]() |
| Etiketler: gtweb, ismarlaaalt, manti, mobi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|