![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | Onu gözünüzden bile sakındınız. Sonra bir gün "o sizin değil" dediler. Ne yapardınız? Suudi Arabistan'daki bir hastanede, doğum sırasında yanlış çocuğu aldıklarını öğrenince büyük dramla karşı karşıya kalan Funda-Yusuf Cüce çifti 4 yıl sonra gerçek çocukları Ali'yi bulunca müthiş bir sevince boğuldu. Ancak aile bir diğer yandan da 4 yıldır öz çocukları gibi bakıp büyüttükleri Yakup'u Suudi aileye verme riskiyle karşı karşıya kaldı. Bir yanda, "Annem sensin, beni bırakma" diye ağlayan Yakup, öte yanda doğduğu günden itibaren gerçek ailesi yerine Suudi bir aileyi ailesi bilen Ali... !!! Filmlerde, dizilerde bile eşine ender rastlanabilecek bu olay sizin başınıza gelseydi siz ne yapardınız ?? ![]() Konu mobimag tarafından (16 Kasım 2007 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 25 Aralık 2007 Bulunduğu yer: turkiye
Ruh Halim: | evet bnde gördüm o haberi.. ben 4 yıldır baktıım çocua sahip çıkarım ama kendi öz çocuumuda görürüm sürekli. yada hangisi akıllıysa onu alırım ![]() ![]()
__________________ aLışmaya çaLışmak die bişi yok.. aLışmak zorundayım... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 24 Kasım 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | ben herikisinide buyuturdum sonucta herikiside benim cocugum....
__________________ HALA UNUTMADIM İHANETİNİ KALBİMİN KIYAMET ALAMETİNİ VEREYİMDE AL GİT EMANETİNİ SÖYLESENE HANGİ KURŞUN SENİNDİ.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 20 Aralık 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Thanks: 2 Thanked 1 Times in 1 Posts | ikisinede ben bakmak isterim.ama bir tercih yapmak zorunda kalsam öz çocuğumu seçerdim.sonuçta karşımdakide bir anne baba.aynı durumdayız.bencil olmamak lazım. Konu kahvegözlüm tarafından ( 8 Ocak 2008 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler: hangisini, secerdiniz, siz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|