![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member | ya arkadaslar daha evlenmeden kaynana dertleri basladi, ne bu türk milleti ya kadin beni cok sevdigini slüo acap kiskanio bide oglunu, ben napicam bu kadinla cocuk gibi ilgilenmemi istio onunla, üstüne düsmemi pesinde kosmami ben ne yapacagimi sasirdim..bide kadin otoriter bisi, evini o yönetmis hep benimde yuvama karisacaginin sinyallerini vermeye basladi bile ne yapicam biolmiyorum, aslinda hic katlanmam ama mecbur sevdigim icin sadece..bi sorun daha var her seyi kendi zevkine göre yapmak istiyo, bana diyo senin istedigin gibi olacak, ben su güzel deyince yok be öteki daha güzel deyip napip nedip onu alio..gösteris pesinde, sadece gösteris, o neder bu neder diye bana almadigi kiyafet kalmadi, o kadar para saciyo sirf israf yani gösteris ugruna birde övünmesi yokmu deli oluyorum, kusura bakmayain baya bi anlattim ama icimde rahatladi, annemede hicbirini caktirmiyorum üzülmesin diye o üzülürse b en dahada üzülürüm..
__________________ ![]() YAKLA$ANI YAKARIM |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ben sana demedim mii evlenme diyee ![]() ![]() valla kaynanalar hep böle şekerim (daha evlenmedim, çevremdekiler yani ) herşeye maydanoz olmayı çok severlerr bence tavrını koy "ben bunu beendim bunu alıcam" bitti. valla ne kadar yumuşak davranırsan o kadar tepene çıkarlarr ama iilikle yaptırmaya çalış (tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı kabak senin başına patlarr |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member | öfffff çok iğrenç bişe bu kaynana derdi yaa bide daha evlenmeden başlamış bide evlensen neolur ![]() allah kolaylık versin nedielim yani![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 21 Ekim 2007 Bulunduğu yer: trabzon
Ruh Halim: | yani böyle bir durumda nasıl bir tafsiye verilir bilmiyorum allah yardımcın olsun allah sana sabırların en büyüğünü versin
__________________ ne kara kaşına ne kara gözüne ben birtek sözüne tutuklu kaldım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üyelik tarihi: 20 Aralık 2006 Bulunduğu yer: yok
Ruh Halim: | ne o be kaynanaymış hayatta karıştırmam zaten ben hep derim evlenceksen öksüzle evlencen üstüne düşçekmişsin pehh pehh o senin üstüne düşsün sen yeni gelin olcaksın![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler: kaynana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|