![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Lay Lay Lom Yoğunlaştırılmış muhabbet cümbüşü... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 13 Kasım 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Ruh Halim: | kadınların kaderimidir bilmem ama aldatılmak neredeyse her bayanın başına gelen bi olaydır.. zaten kadının düşmanı kadın değilmidir... kadın aldatılmasına sebep on etken yazarsanız sevinirim....... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | 1 - sıkılır 2 - parası biter sevdiği çocuğun 3 - bi çekiciliği kalmamıştır 4 - bazı şeyler artk zevk vermiyordr benden bu kadar kadınlar bence bundan aldatır !
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | kadınlar neden aldatırr 1-erkeğin kadına tavırları değişmişse 2-erkek kadını yalnız bırakıyorsa onun yerine dolduracak başka birini bulmak ister 3-erkeğe ceza olsun diyee ![]() 4--heyecen aradığı için kadınlar neden aldatılır 1-erkeğe ilgisini göstermediği için 2-erkekler yeni heyecanlar arıdığı için 3-erkeklerin doğasında aldatmak olduğu için ![]()
__________________ yalnızlık yordu beni sensizlik lanet ettirdi beni ne olur karar ver artık ya yanımda ol yada çekgit hayatımdan! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member | bence erkeğe bağlı erkek ilgisiz olursa ve iltifat etmezse aldatır tabiii ayrıca bazen erkeklerden değildir sorun bazı kadınlar okadar salaklarki güzelim sevgililerini aldatıolar![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 21 Ekim 2007 Bulunduğu yer: trabzon
Ruh Halim: | erkek kadına ilk evlendikelri zamanlardaki gibi davranmayı bırakırlar zaman la ilgi azalır ozaman kadın arayışa girer ver aldatma kaçınılmaz olur . kadınlar neden aldatılır erkekler biraz maymun iştahlı olurlar başka tatları tatmaktan hoşlanılırlar bide evde çocuk varsa benden vaz geçemez diye güvencesi olduğunu sanır ve aldatır
__________________ ne kara kaşına ne kara gözüne ben birtek sözüne tutuklu kaldım |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 30 Temmuz 2007 Bulunduğu yer: Aydın
Ruh Halim: | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ O Üsküdardadır ArarsanızZz Bulursunuz NANKÖR Ceza'nızı | |
| | |
![]() |
| Etiketler: aldatilirbuna, aldatirveya, cvp, kadinlar, neden, sevinirim, uygun, yazarsaniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|