![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Kutlamalar Ailecek kutladığımız doğum günlerimiz, bayramlarımız, özel günlerimiz... |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 11 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: farketmez
Ruh Halim: | canım arkadasım canım kardesım canım sırdasım olan Sevgı nin yani geyikmerkezımızdekı Utkunun bugün dogum günü... Şu an kendisi mışıl mışıl uyurken ılk burada kutluyayım dedım... Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yollar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...İyiki doğdun canım iyiki varsın... Bugün sırf senın dogum gununu kutlamak ıcın gıtmedım... mucuk mucuk mucuk bitanemsın sen benım.....
__________________ HAYAT BENİ NEDEN YORUYORSUN |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Alıntı:
Bazı insanlar doğuştan şanslıdırlar.... Doğum gününü, o uyurken anımsayan ve böylesi duygusal mesaj yazabilen kaç kişinin "dost"u vardır ki...!!! Böyle güzelliklere hasret mi kaldık, yoksa kıskandık mı, bilemedim...!!! Nice mutlu yıllara...
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 18 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: adana
Ruh Halim: | aldırmadan hayata;burdada kutlamıssın demek canım ablam cok tsk ederım ıyıkı varsın ya cok duygulandım....bu arada benım ıcın gıtmedıgını de bılıyodum yolun acık olsun ablam ......webmaster a ; pasta için tsk ederim tadı süperdi ![]() istanblue ye canım hedıyeler için çok tsk ne gereği vardı benı şımartıyorsun ![]() jamjit e;araba süper ya bu kadar degerli oldugumu bılmıyodum tskler yalnız eşantiyonuda sana verıyom sende kalsın ![]() sanırım.ask a; çoook tsk ederım ya gerçekten şımartılıyorum ![]() nuri baba ya; gerçekten de çok sanslıyım ıyıkıde bole ınsanları tanımısım evet gercekten de ben uyurken herseyı planlamıs ... çok tsk ederım nurı baba .... hepınız ıyıkı varsınız .... ![]()
__________________ |
| |
![]() |
| Etiketler: 13082008, bugun, dogum, gunu, nin, sevgiutku |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|